Posts

Showing posts from April, 2015

USIM's 2015 VC Cup English Debate

Image
Bismilahirrahmanirrahim..
hey hey hey!!! fuuuuhhhh dah lama gian nak menulissssss yeahhh.. banyak dah isu yang terlepas.. debat ni pun dah sebulan lebih berlalu..haha bizi ya ampuunnn!! minggu ni pun sama je bizinya.. tapi tetibe dapat cuti free plak hari ni..lab cancel.. perasaan dia macam hilang hala tuju hidup jap..xtau nak buat apa..haha tho ada lagi midsem test yg x settle..adoiii mengadap nota pun macam tengok kayu.. xde feeling langsung..aiyoyooo
then..bingo! blogging ah..hiksss
okaaayyy lemme recap back what had happened during that VC Cup Debate atau lebih dikenali sbg Debat Piala NC kategori bahasa inggeris yg lalu..


pada mulanya..aku hanya join meeting Kelab Debat dgn sekretariat fakulti utk cari peserta..in the end,dah xde wakil sgt drp fakulti aku,n prof pun dah bising ckp sepatutnya kita kena la hantar wakil kategori english tuu..aku pun,,ahh try jelah..
WALAUPUN!!
aku zero pasal debat.. pertandingan debat pun xpernah tengok sepanjang hidup atas dunia ni.. ada hati lak tuu nk masuk debat..…