Posts

Showing posts from August, 2014

Love vs Attraction

Bismillahirrahmanirrahim..
okay..cer baca balik tajuk entry kali ni..
LOVE VS ATTRACTION
say what?!?!?!?!!
haha.. dah buang tabiat mungkin cik chemist sorang ni.. tetibe sapu habuk kat blog ngan entry penuh kontroversi..
kut??hehehh
dah kenapa tetibe keluar tajuk macam ni??
entah.. sebab tertarik dengan satu isu yang dibawa dalam group whatsapp..
ada sorang ni tanya..
"wujud ke cinta pandang pertama??sampai jantung nak terkeluar??"
haha..soalan yang tersangatlah out of topic..tengah discuss pasal 1st program time naik sem nanti,tetibe keluar soalan cenggini plok..
hmm.. ada yang jawab benda tu wujud.. ada yang jawab tidak..
aku??
hmmm.. perlu jugak ehh?? thehe
honestly,kalo dulu2,mungkin aku akan jawab ya.. dulu2 means zaman bebudak tak matured tak reti berfikir..
cehh..macam laa skarang matured sangat kan?? hihihi
takde laa..just..by time..well,mind develops kan..hee
yes..dulu aku fikir first sight love itu wujud.. coz I've experienced that.. puyyyooooo!! haha
his name is called 'Galang Malaysia…