Posts

Showing posts from December, 2013

Yes..I Miss You :')

Image
Bismillahirrahmanirrahim..



Truly..now i know how it feels..now i've learned about a feeling called 'rindu'.. aku belajar erti شوق.. yes,he's da first..xpernah2 aku rasa rindu kat orang macam aku rindu kt dia.. and yes,untuk jiwang2 luahkan rindu cenggitu je,,that's not me..crazy though tetibe pi cakap i miss u kat orang..ahhaha then,what should i do??

baru tau cemana susahnya jaga hati kan?? cemana xkeruan hidup kan?? baru laa tetibe rasa nk cepatkan kan??haha da buang tebiat ke apa musim2 exam ni duk rindu kat orang?? well,,time2 stress ni laa nk buat mende luar alam kan..haha sbelum ni okay je dalam menjaga hati ni.. boleh tahan lagi xcontact lama2.. but then kenapa sekarang aku bleh rasa mende2 cenggini plok ek?? takkan la da fallen kut?? aku bukannya love him pun lagi..not until akad..i guess??heee adoyaii parah sudah.. astaghfirullah..
time kecik2 zaman skolah,aku anti couple..say no to gewe.. sampaikan ada geng "no couple under 18" or simply called NCU18 which now kno…

Vitamins For Soul~

Image
Bismillahirrahmanirrahim..
pergh punya la lama takes time nk tulis entry baru ni..hati ni meronta2 nk share ilmu2 yg aku dapat ni..well, sharing is caring kan..tapi,,tuuu lah..kebizian melanda..hujung2 sem ni seme esaimen datang menimbun.. dgn munazoroh (debat) nye..presentation itu,,presentation ini..esaimen itu,esaimen ini..test juga tidak lupa utk turut menggunung..xmasuk program2 selain akademik lagi.. errr~~termengeluh plok.. astaghfirullah.. hehe izan,aku curi sikit masa utk menulis.. err~~boleh plak curi masa yer plus,tangan ni pun da lama gatal nk menulis..hikss
kali ni nk share something yg aku dapat time pegi talk @ ceramah @ program seme2 kat usim ni..well,1 thing aku suka duk kat usim ni..sokmo ada program ilmiah..bleh laa cari vitamins for soul sket..idokleee terperap ngn esaimen n test nye.. well done!banyakkan program lagi yep..thehee
to break the ice,nk citer pasal talk from ustaz kazim elias time c-fest(convo festival) ritu..tajuknye ehem ehem ehem.. "cinta vs cita-cita"…