Posts

Showing posts from September, 2014

20 Facts About Me

Image
Bismillahirahmanirrahim..

hehehhhh..couple weeks ago tersangatlah famous sefemes amos hashtag 20 facts about me ni..
and one of my chinggu pun tag aku jgk dekat instageram,suruh tulis pasal facts about me..uuuuuuu curiousity kills the cat,huh!!ngeh3

around 2 weeks after being tagged,rasa macam terbuka hati la jugak nak tulis..plus,time tuu aku datang awal plak ke kolej kediaman,konon2 nak cop bilik,turns out,bilik dah ditentukan..feeling yeayy bila roomates seme sama course..tapiii,,,big problem,,blok aku duduk ni dulu blok lelaki,tapi dy bagi kat pompuan..so,kiranya aku berjiran dengan blok lelaki..paling dahsyat bila selak langsir,bleh hai2 bye2 ngn budak laki blok sebelah..hahaha
memang tak best giler aaa xleh bukak tingkap..
tapi bila keluar pegi kelas,selak aaa langsir biar masuk udara sket..macam hape daaa xbukak tingkap..toing3
 tapi tak leh lawan problem wifi connection aaa...
ya ampun!!macam biskut!!nak online pun susah..sobsssss 
nak pengsan kowt bila dah taip panjang2 berjela2 kat …