Posts

Showing posts from September, 2013

Are you ready???

Bismillahirrahmanirrahim..
fuh!!fuh!!fuuhhh!!*buat style tiup habuk.. berhabuk sudaa belog kesayangan gue nih..alolo kecian sungguh..hehe
almaklumlah..skarang aku da transform jadik student yg super busy..tambahan lg bila aku jadik pengerusi kelab transformasi kepimpinan mahasiswa muda nih..n looking forward utk siapkan proposal utk final project..kena handle meeting ngn org kuat usim,,kna pi jumpa tok batin,,n of course,,keje2 n assignments kuliah n tutorial lah..yg tu mana blh nk tinggal kan though aku aktif berprogram pn.. tp so far agak best cz ble da lepas hari2 perkuliahan,,hujung2 minggu aku blh attend talk atau forum utk cari food for soul plak..xkan la nk suap minda ajo kan??rohani pn kena bagi makan jgk..kira seimbang laa..hectic time hari minggu,,hujung minggu blh rehatkan minda,,attend talk,cm bicara siswi,forum,program yg senior buat..hampir semua kowt aku pegi kalo free..rse rugi plak kalo xpegi..hee.. plus buat assignments n tutor cenggitu aje laa..
alhamdulillah..aku da bol…

First step~~FST pun okay what???!!!

Image
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..
hey u ols!!how are you doin'?? me?? masih dalam proses penyesuaian diri ngn benda baru n tempat baru..
BUT!!! tempat baru a.k.a FST tu awesome damn much weh!!! semua benda baru kowt!!  untouchable!!
oppss!!yg tu sat agi noo!! aku mau citer pasal orientasi,ALSP,ELSP sat..heheh bajet cakap utagha..ngeee
orientasi~~
sbenaqnya xde apa yg special pn rsenye.. sebab aku dah jadik lone ranger skang.. gi mana2 pn sensorang ja.. bukan nk kata aku xkawan ngn org lain.. boleh kata 99% kowt kawan baru.. tapi utk stick together ke mana2 tu xlaa.. plus,,dyorang(kwn2 baru) tu pn ada geng sdiri.. kawan2 lama pn duk ngn geng dyorg.. aku?? pi mana2 pn aku akan bkenalan ngn org yg duk sbelah aku.. hari2 wajib bkenalan ngn kawan baru.. tapi bila jumpa kengkawan yg senasib ngn aku,, cam terlebih eksaited la plak ktorg story morry..hihi
orientasi is about ceramah..ceramah..and ceramah.. naseb usim xde ragging2 sume.. well,,USIM kan.. "Pioneering islamic science,superheading knowledge" no way kut…