Posts

Showing posts from April, 2014

1001 Memories : XPDC Mendaki Gunung Nuang'14

Image
Bismillahirrahmanirrahim..
hey ho hey hoo.. ding dong!! farah oiyy behave..behave..LOL
assalamualaikum u alls?? wondering kenapakah si colourful happiness ni hepi terlebih?? hmmm,,,jawapannye sonang ajooo.. it's holidayyyy and i'm home now!!!hiksss  :D nampak tak senyum lebar di situ??ngeh3
almost 2 months xbalik,,masa untuk lepaskan rindu pada femili!!!!
yeyeahhhh!!
okay xnak buang masa lagi,,cz there's a lot to write!! jari2 dah menggeletar nk spill out segala yg terpendam dr lubuk hati den ni haa.. hiperbola -_-" ye laa..asyik duk tangguh2 je nk berbloggie.. esaimens,tests n all those chores,,xsempat nk curi masa..sobsss
first n foremost,nk story morry pasal xpdc daki gunung nuang kat hulu langat,selangor 21-23 mac 2014 rituu.. haaaa..terkezut tak terkezut tak?? me??yang xpernah2 berpengalaman naik gunung hatta bukit,,tetibe nk buat pasai naik gunung?? dah laa xpernah nak rajin turun training cm jogging ke,,cycling ke,,paling extreme pernah ai buat apa???jalan kaki sajooo..okay tipu,,…